Az irodánkról


onsilium post facta imber post tempora frugum.

”Tettek után a tanács:
Mint aratás végeztével az esőzés”

Római közmondás

A Dr. Fehér & Társa Ügyvédi Irodát alapítója 1999 -ben alapította. Az iroda székhelye rövid ideig a 1055 Budapest, Markó u. 1/B volt, de az iroda növekvő ügyfélforgalma miatt a dunaparti iroda szűkösnek bizonyult. Ezt követően költözött az iroda a Belváros szívébe, a Váci utca és a Deák tér által közrefogott Bécsi utca 5. szám alá, egy patinás nagypolgári épületbe. Habár az épület a századelő hangulatát idézi, az irodát a funkcionalitás jegyében a legmodernebb irodabútorral rendeztük be.

 

Miért válasszon minket?

25 ÉVES Tapasztalat
Diszkréció
Hatékonyság
Hitelesség

Munkatársaink


Dr. Fehér Endre

üGYVÉD


Dr.Gárdos Zsombor

ügyvéd, partner


külsős szakértőink


Molnár Viki

gazdasági tanácsadó, bankszakértő


Sátori Sándor

docens, igazságügyi szakértő


Somlai Ottóné

bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő


Az iroda profilja


 

A Dr. Fehér & Társai Ügyvédi Iroda ritka kivételektől eltekintve - amikor is büntető ügyekben sértetti képviseletet lát el - a polgári jog tárgykörébe tartozó megbízásokat vállal.

Ügyfeleink főleg cégalapítással és módosítással, ingatlan adásvétel bonyolításával valamint a gazdasági élet során szükséges más szerződések elkészítésével bízzák meg irodánkat. Az ügyvédi iroda munkatársai magas szinten beszélnek angol, német, olasz és szerb, horvát nyelven.

Szükség esetén az ügyfelekkel a fent említett nyelveken konzultálnak vagy az elkészített szerződéseket, jogi szakvéleményeket és jelentéseket ezekre a nyelvekre lefordítva is az ügyfelek rendelkezésre bocsátják.

Elégedett ügyfeleink között számos magánszemély, társasház, alapítvány és multinacionális nagyvállalat van. Szorosegyüttműködésben dolgozunk svájci, német és magyar ingatlanforgalmazó cégekkel. A jogi képviseletet eseti megbízások ill. nagy gazdasági társaságok és társasházak ilyen irányú kérésének megfelelően átalánydíjas megbízási szerző dések útján látjuk el.

elérhetőségeink

Irodánk a Belváros szívében a Váci utca és a Deák tér által közrefogott Bécsi utca 5. IV. em. 1. sz. alatt található.

Külföldi ügyfeleinknek további tájékozódási pontot jelenthet, hogy az iroda a Hotel Corvinus Kempinski mögötti háztömbben kapott helyet. Az iroda 9.30-tól 16.30-ig tart nyitva, de ügyfeleket csak előzetes telefonos bejelentkezés alapján fogadunk. Klienseink telefonjait angolul és németül beszélő titkárságunk fogadja.

Gépkocsival érkező ügyfeleinknek parkolásra a Szervita Square mélygarázsa (Szervita tér 8.) ill. a Kempinski Hotel mélygarázsát javasoljuk. Mindkét parkolóház kb. 50 méterre van irodánktól.

Dr. Fehér & Társa Ügyvédi Iroda

H-1052 Budapest, Bécsi u. 5., IV. em. 1.